Erik Haverkort uit Eefde/Lochem kandidaat voor 2e Kamer Verkiezing

 20 december 2020

Erik Haverkort, de VVD fractievoorzitter in Lochem, is als 40ste geplaatst op de voorlopige kieslijst voor de Tweede Kamer! Een kandidaat niet alleen uit de Achterhoek, maar zelfs uit ons eigen netwerk De Graafschap.

Erik heeft zich niet alleen zeer actief getoond voor de VVD in Lochem, maar heeft ook voor de VVD in de Achterhoek als geheel een waardevolle en stimulerende inbreng. De besturen van de Lokale Netwerken Achterhoek, Oost Achterhoek en De Graafschap zijn zeer verheugd met de kandidatuur van Erik. Dit is de kans om de Achterhoekse stem in Den Haag te laten horen, maar dat gaat niet vanzelf. Uw steun is onontbeerlijk.

Als eerste stap helpt het om Erik zo hoog mogelijk op de kandidatenlijst te krijgen, dus maak 1 minuut vrij om de ledenraadpleging in te vullen!

Houd Erik in de gaten: de campagne gaat binnenkort van start.

Vorige week dinsdag werd de concept kandidatenlijst van de VVD voor de komende Tweede Kamerverkiezingen openbaar met daarop één van ons. Erik Haverkort staat op plek 40! We hebben nu de kans om onze mooie regio in Den Haag te laten vertegenwoordigen. We verbinden lokaal met landelijk! Ons netwerk, onze inwoners, onze stem in de Tweede Kamer.

Jullie hebben via de mail een link gekregen voor de ledenraadpleging over de kandidatenlijst. Daarmee hebben jullie de gelegenheid jullie voorkeur kenbaar te maken. We vragen jullie daarbij onze kandidaat te promoten door hem op een hogere plaats te zetten. Laten we met elkaar voor plaats 25 gaan! Begin 2021 wordt de definitieve kandidatenlijst bekend.

Erik Haverkort is bereikbaar via mail (erik.haverkort@vvdlochem.nl) of telefonisch via 06-50225002 (app of bel gerust).

Laten we met ruim vijfhonderd Achterhoekse VVD-leden samen zorgen dat we onze invloed vergroten. Voor onze mooie regio en voor onze inwoners. Omdat het nu kan!

Lees ook het artikel in de Stentor: https://www.destentor.nl/zutphen/erik-haverkort-vvd-uit-lochem-op-de-drempel-van-de-tweede-kamer-hij-is-gewoon-een-heel-getalenteerde-politicus~af1b2bbf/