Digitale Infotainmentavond

 26 februari 2021 - Digitaal

VVD Netwerk Achterhoek organiseert een digitale bijeenkomst met de Achterhoekse VVD kandidaat Erik Haverkort en een lid van de Tweede Kamer. Daarnaast geeft Quintus, de paarse goochelaar, een workshop waarbij U Uw goochelvaardigheden kunt uitbreiden. Ook leden en sympathisanten uit De Graafschap zijn van harte welkom.

Aanmelden kan door voor 20 februari via een email aan e.g.nijhoff@hotmail.com of telefonisch naar 0657560097.

Gewaardeerde leden van Lokale Netwerken VVD Achterhoek en De Graafschap

De verkiezingscampagne begint zich te ontwikkelen. We zijn op weg  naar 17 maart. Traditioneel is er vlak voor de verkiezingsdatum een verkiezingsavond, waar we elkaar treffen en waar nodig nog wat enthousiaster maken. Zeker de vorige campagne had een mooie dynamiek, onze verwachtingen waren hoog gespannen. Dat is op dit moment niet anders. Maar.....we zullen die avond wel anders moeten organiseren. Niet gezellig bij elkaar op een mooie locatie maar helaas digitaal. Daarom hebben we een bijzondere activiteit in het programma opgenomen zodat u niet enkel passief hoeft te luisteren maar actief kunt deelnemen.

De Achterhoek-verkiezingsavond organiseren wij op

26 februari a.s..  De digitale inloop is om 19.45 uur . We starten 20.00 uur.

We hebben als bestuur gekozen voor een infotainment avond. Dus informatie gecombineerd met entertainment. Een avond  die klinkt als een klok. (Nee, Hans Klok komt niet)

Wie gaat u wel zien? We zijn volop in gesprek met het landelijk bureau om een lid van de Tweede Kamer fractie te strikken die u bijpraat over de laatste prognoses, de laatste politieke ontwikkelingen en andere bijzonderheden die er nog  te melden zijn. 

Maar daar komt u niet alleen voor. De pret wordt nog groter als u in gesprek gaat met uw eigen Achterhoekse kandidaat in de persoon van Erik Haverkort die vanaf plek 40 op de lijst heel graag de Achterhoekse belangen wil gaan behartigen. Tot zover het informatieve gedeelte.
Ook gaat U deze avond een primeur van wereldformaat meemaken. U las het al, Hans Klok komt niet. We doen het beter! U gaat de primeur beleven van een digitale goochelshow. En ook krijgt u zelf een workshop goochelen.

Wie dat voor u gaat verzorgen?  Quintus, de paarse goochelaar.

 Hij vindt het een eer en ook een uitdaging om deze digitale bijeenkomst een extra accent te geven. U maakt op 26 februari kennis met hem en u doet mee aan zijn workshop. U krijgt daartoe een aantal door Quintus bedachte attributen in een envelop naar uw huisadres gestuurd. Meer verklappen we nu niet. 

Natuurlijk is er ook tijd om samen te genieten van een zelf uitgeserveerde slok en een hap en elkaar weer gezellig te ontmoeten en bij te praten.
We willen heel graag snel weten, dat we op uw aanwezigheid mogen rekenen. Uw reactie graag per ommegaande aan e.g.nijhoff@hotmail.com voor Netwerk De Graafschap.  Vlak voor de 26ste krijgt u een link waarmee u deze opwekkende en betoverende bijeenkomst kunt meebeleven. 

O ja, het zou een extra leuke avond worden als u een paar mensen “meeneemt”, nieuwe gezichten, nieuwe ideeën, het zou fantastisch zijn! We rekenen op u! Dus niet nadenken maar direct deze mail beantwoorden met de mededeling dat u er graag bij bent. U ontvangt dan enkele dagen voor 26 februari de code om te te loggen.

Hartelijke groeten
Bestuur Lokaal Netwerk VVD Achterhoek
Jan Spronk, voorzitter

PS
Als u iets meer wilt weten van Quintus de paarse goochelaar:

www.depaarsegoochelaar.nl

www.thepurplemagician.com

promo-video: https://youtu.be/-I1za8EBGvw