Aanstaande wijziging VVD fractie

  4 juli 2019

Onlangs heeft fractievoorzitter Ton van Linder (rechts op de foto) aangegeven te zullen stoppen met zijn werkzaamheden voor de Gemeenteraad van Bronckhorst.

Onze fractie is sinds de laatste verkiezingen al bezig geweest met zijn opvolging. Daarom informeren wij U graag en met trots dat Perry van Lochem onze nieuwe fractievoorzitter wordt.

Het raadswerk valt niet meer te rijmen met zijn ambities in de handbalwereld, aldus Ton. Zoals hij het zelf zo mooi omschrijft:

“Ik heb in de sport geleerd, dat je om te presteren een “one-track-mind” moet hebben. Dat geldt ook voor de politiek waar je ook moet focussen op concrete doelen. Beide sporen combineren is moeilijk”.

Ton zit sinds 2014 in de raad. Hij heeft zich er enorm voor ingezet dat de VVD thans weer in het college zit. Hij is erg tevreden over hoe het college functioneert en kan dus met een gerust hart het stokje overdragen.

Perry is nu nog commissielid en hij bereidt zich met veel enthousiasme voor op zijn nieuwe taak. Tijdens de raadsvergadering van september a.s. zal hij worden voorgedragen als raadslid en fractievoorzitter. Tijdens deze vergadering kan door de raad afscheid worden genomen van Ton.

Wij wensen Ton heel veel succes met zijn grote handbalpassie. Tevens onze felicitaties voor Perry; wij wensen ook hem veel succes met deze nieuwe functie.