Meedoen of langs de lijn?

 28 januari 2021

Ben jij die inwoner in onze gemeente die zich wel eens afvraagt hoe besluiten in de gemeenteraad tot stand komen en/of hoe de gemeenteraad zoiets heeft kunnen besluiten? Maar ook hoe bepaalt de VVD Bronckhorst zijn standpunt? 

Meer weten, dan nodigen wij je graag uit om kennis te maken met de VVD Bronckhorst.

Bijna iedereen in Bronckhorst vindt dat wij in een van de mooiste gemeentes van Nederland wonen. Maar net zoals andere gemeenten in Nederland zijn er ook in Bronckhorst vele onderwerpen waar de komende jaren belangrijke besluiten over genomen moeten worden. Zo wil de Bronckhorst energie neutraal zijn in 2030 en willen we flink gaan investeren in onze grote en kleine kernen. We willen dat onze jongeren in een aantrekkelijk woon- en werkomgeving in onze gemeente kunnen blijven wonen. Over deze en nog vele andere vraagstukken moet de politiek in Bronckhorst de komende jaren een besluit nemen.

Wil je mee doen of laat je het liever aan anderen over?

De VVD Bronckhorst is op zoek naar inwoners van Bronckhorst die met de VVD volgens liberale waarden willen meedenken en mee praten over de nabije, maar ook de verdere toekomst van ons allen in Bronckhorst.

Dus vind jij het leuk en interessant om kennis te maken met de lokale politiek stuur dan een email naar P.vanLochem@Bronckhorst.nl, dan nodigen wij je binnenkort een keertje uit bij de fractie van de VVD Bronckhorst.