Nu aan de slag!

18 juni 2018

Ondernemerschap, dienstbaar bestuur en het versterken van de kwaliteit van het landschap Dit zijn de speerpunten die het nieuwe gemeentebestuur gaat uitvoeren. De VVD is trots op het coalitieakkoord met Gemeentebelangen Bronckhorst en GroenLinks. Na een intensieve periode van verkiezingsvoorbereiding, campagne en onderhandelingen staat de fractie te popelen om met de frisse ploeg wethouders aan de slag te gaan. In de raadsvergadering van 7 juni is het coalitieakkoord na een mooi debat vastgesteld. Het nieuwe college is geïnstalleerd. Voor de VVD is Willem Buunk benoemd tot wethouder. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor financiën, economische zaken en de invoering van de Omgevingswet. De titel van het coalitieakkoord luidt: Gewoon Doen! Een leuze die de VVD uit het hart gegrepen is, want belangrijker dan mooie woorden is het om beleid gewoon uit te voeren.

't GEWOON DOEN!

DOET U MEE?