Ton van Linder lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2018

22 oktober 2017

De VVD afdeling Bronckhorst heeft Ton van Linder verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Van Linder is in de huidige gemeenteraad de fractievoorzitter voor de VVD die kritisch en constructief oppositie voert voor lokaal liberaal beleid. In de ledenvergadering heeft hij met een vlammend betoog de leden overtuigd van zijn motivatie om de kiezers te laten zien dat het anders kan in Bronckhorst.

Van Linder wil een gemeentebestuur met lef: “Ik heb de afgelopen jaren een sterke fractie gesmeed die keer op keer heeft laten zien welke keuzes wij anders willen maken. Bewoners en ondernemers mogen van ons meer ruimte krijgen om zelf initiatief te nemen in Bronckhorst. Wij willen een gemeente die schouder aan schouder staat met mensen om plannen te realiseren. En een gemeentebestuur dat zijn nek durft uit te steken om er dan ook iets moois van te maken!”

Het afdelingsbestuur is verheugd met de aanwijzing van Ton van Linder tot lijsttrekker. Bestuurder Dorien Mulderije: “Ton is uitgegroeid tot het gezicht van lokaal liberaal Bronckhorst. Ik ben er trots op hoe hij nu al de kar trekt voor de VVD. Het is prachtig om te zien hoe hij zijn jarenlange ervaring in de topsport en in het leiden van organisaties inzet voor het bestuur van onze gemeente. Daar kan Bronckhorst met gerust hart op stemmen!”. De VVD gaat de komende weken aan de slag om met leden uit de huidige fractie en een enthousiaste groep nieuwe mensen de juiste kandidaten te selecteren voor de kieslijst. Afdelingsbestuurder Mulderije daarover: “We werken er nu hard aan om rondom Ton een prachtige groep kandidaten op te bouwen uit alle kernen van Bronckhorst. Daarmee kunnen het vertrouwen vragen aan onze kiezers voor een sterke positie in het gemeentebestuur”.