Ton van Linder stopt als Raadslid

 17 juni 2019

Fractievoorzitter Ton van Linder heeft aangegeven per 1 september a.s. te zullen stoppen met zijn werkzaamheden voor onze Gemeenteraad. Hij neemt afscheid om zijn energie nog een tijd aan zijn sport te wijden.

Ton omschrijft het raadswerk als uitdagend, boeiend en verantwoordelijk. Hij komt echter steeds meer tot de conclusie dat het moeilijk te rijmen valt met zijn handbalactiviteiten. “In de sport moet je, om te presteren een “one-track-mind” hebben. Dat geldt ook voor de politiek waar je moet focussen op concrete doelen. Beide sporen combineren is moeilijk”

Ton is vanaf 2014 tot heden een bevlogen raadslid en fractievoorzitter. Hij valt op door zijn degelijke voorbereiding, deskundigheid en zijn gave om verbindingen tot stand te brengen. Politieke beschouwingen zijn vaak meesterwerken, Hij weet de zaken die er toe doen krachtig en duidelijk en altijd met onze mooie liberale levensvisie neer te zetten. Met hier en daar een kwinkslag is het altijd een genoegen hem aan het woord te zien en horen.

Bij de raadsvergadeirng van september zal er afscheid van Ton worden genomen.