VVD Verkiezingsnieuws

Even voorstellen: De nieuwe VVD Raadsleden

 31 maart 2022

In de raadsvergadering van woensdag 30 maart zijn de nieuwe raadsleden geinstalleerd. Voor de VVD zijn dit Willem Buunk, Danièlle Rouwen, Gerbert Tiecken en Thea Lusink. De dag tevoren werd afscheid genomen van de oude raad. Voor de VVD hadden hierin zitting Perry van Lochem, Thea Lusink, Joke Meulenveld en Hans Puijk.  

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Shilow wint kleurplaatwedstrijd VVD Bronckhorst

 18 maart 2022

De 5 jarige Shilow Schutte uit Halle heeft de VVD kleurplaatwedstrijd gewonnen. Ze heeft een prachtige ingekleurde tekening ingestuurd en mocht als prijs skeelers in ontvangst nemen van nieuw gekozen raadslid Daniëlle Rouwen. Met de uitreiking van het cadeau aan onze winnares Shilow, sluit de VVD officieel de campagne en bedankt de inzendertjes voor de mooie kleurplaten. en uiteraard dank ook aan onze kiezers voor hun vertrouwen.

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

VVD trots op verkiezingsresultaat

 17 maart 2022

De VVD heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022 ruim 17% van de stemmen behaald. Dat is goed voor 4 zetels in de gemeenteraad. Lijsttrekker Willem Buunk is trots op de steun die de kiezers aan de VVD geven: “We zijn heel blij met 3100 kiezers hun vertrouwen hebben uitgesproken in onze mensen en ons programma. Met dit verkiezingsresultaat kunnen onze inwoners rekenen op een enthousiaste VVD-fractie in de gemeenteraad, met vertrouwde ervaring en nieuwe gezichten. Ik heb er veel zin in om met dit team aan de slag te gaan.”

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Zorg in de eigen buurt is het beste

 10 maart 2022

Huisartsenpraktijk Albers en Tanis zit samen met andere huisartsen en zorgverleners in het Gezondheidscentrum Vorden. Centraal in het dorp en midden in de samenleving. Met de combinatie van specialismen kunnen patiënten in de buurt geholpen worden. In gesprek met huisarts Ben Albers zien kandidaatraadslid Daniëlle Rouwen en zorgspecialist in de VVD-fractie Hans Puijk wat de uitdaging is voor de toekomst van de zorg: blijf alle zorg dicht bij de mensen organiseren.

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Keijenborg geeft het goede voorbeeld

  9 maart 2022

Het verkiezingsprogramma van de VVD voor Bronckhorst draait om woningbouw en investeren in de dorpen. De Keijenborg geeft het goede voorbeeld. Er zijn al veel bouwplannen ingediend voor nieuwe woningen en er wordt hard gewerkt aan de nieuwe sportaccommodatie. Ook het initiatief daarvoor kwam uit het dorp. Met duidelijke afspraken n over de gemeentelijke bijdrage en de opbrengst van woningbouw op de locatie van de huidige tennisvelden en gymzaal, kan het project worden uitgevoerd.

Lees meer
1 2 3 >>