VVD Verkiezingsnieuws

Mooi plan voor Vitale Kernen Zelhem

  7 maart 2022

De VVD is onder de indruk van het plan voor de Vitale Kern Zelhem. Kandidaatraadslid Gerbert Tiecken bracht 18 februari een bezoek aan de presentatie van de plannen in de Lambertikerk: “Het is een goed doordacht plan om het dorp toekomstbestendig te maken. Ik vind het knap hoe de werkgroep ervoor wil zorgen dat het in Zelhem aantrekkelijk blijft voor inwoners en ondernemers.”

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

VVD Trots op Bronckhorst Kleurplaat

  7 maart 2022

De 44 dorpen en buurtschappen in Bronckhorst zijn het mooiste stukje van de Achterhoek om te wonen en te werken. De lokale VVD-kandidaten krijgen dit telkens weer te horen als ze in hun buurt bij kiezers langs de deur gaan. Het zijn levendige gemeenschappen met een eigen cultuur en tradities. De VVD vindt dat we daar trots op mogen zijn en illustreert dat met een kleurplaat die wordt verspreid met het Contact Bronckhorst.          Volg de "Lees meer" link om de kleurplaat te downloaden

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Geen windmolens?

  4 maart 2022

Er staat niets over windmolens in het VVD-verkiezingsprogramma’, krijgen wij regelmatig te horen als we de deuren langsgaan om met kiezers te spreken. Dat klopt, is ons antwoord. De reden is dat de VVD klaar is met de discussie over windmolens. Letterlijk. Er is vier jaar lang over gepraat en er is genoeg over gezegd. Inwoners van Bronckhorst willen in overgrote meerderheid geen megawindmolens in Bronckhorst. En de VVD wil dat ook niet.

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Ondernemerschap in politiek café

 26 februari 2022

Woningbouw en uitbreiding bedrijventerrein waren de prominente thema’s in het politiek café in Zelhem. Dinsdag 22 februari organiseerden de ondernemersverenigingen B&OZ en IKZelhem een politiek café in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. VVD-lijsttrekker Willem Buunk hield een bevlogen pleidooi voor de uitvoering van woningbouw projecten en de uitbreiding van het bedrijventerrein in Zelhem

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

De 10 beste plannen voor Bronckhorst

 15 februari 2022

Een ondernemershuis voor startende ondernemers en nieuwe routenetwerken voor mountainbikers. Dat zijn twee van de tien beste plannen voor Bronckhorst in het verkiezingsprogramma van de VVD. Lijsttrekker Willem Buunk: “Wij willen een gemeentebestuur dat werkt aan de uitvoering van projecten. Wij hebben ons verkiezingsprogramma daarom uitgewerkt in tien speerpunten. Concrete plannen die we de komende vier jaar kunnen uitvoeren”. Over de tien beste plannen gaat de VVD met kiezers deur aan deur in gesprek vanaf 19 februari.

Lees meer
<< 1 2 3 >>