VVD Verkiezingsnieuws

Bronckhorst blijft goed, wordt beter.

 31 januari 2022

Het VVD verkiezingsprogramma is een onversneden optimistische visie op de kwaliteit van leven in het mooiste deel van Achterhoek en Nederland. De VVD wil ervoor zorgen dat alle 44 dorpen en buurtschappen volwaardig meetellen in het gemeentelijke beleid. Er moeten minstens 2.500 woningen extra komen voor 2030. En de investeringsagenda voor Bronckhorst wordt opgehoogd tot €60 mln. Dit zijn de kernpunten voor de verkiezingen van 16 maart.

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Samenwerkende VVD in de Achterhoek

 25 januari 2022

De 8 VVD gemeenteraadsfracties in de Achterhoek houden nauw contact als het gaat om algemene en specifieke Achterhoekse onderwerpen. Hierdoor kunnen zij gezamenlijk optreden en zijn daarmee invloedrijk in bijvoorbeeld de Achterhoek Raad. Daarnaast hebben de lokale VVD's korte lijnen naar de Provinciale Staten en naar Den Haag. Contacten die de meeste onafhankelijke lokale partijen missen. Sinds begin dit jaar hebben we zelfs Erik Haverkort uit Eefde in de Tweede Kamer!   De gezamenlijke standpunten van de Achterhoekse VVD's zijn te lezen in ons regionale verkiezingsprogramma.

Lees meer
VVD Verkiezingsnieuws

Alle kernen een gezicht op kieslijst VVD Bronckhorst

  9 december 2021

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 heeft VVD Bronckhorst kandidaten uit alle delen van de gemeente op de kieslijst. Lijsttrekker Willem Buunk komt uit Steenderen en is trots: “De kandidatenlijst een evenwichtige mix van leden uit de huidige fractie en nieuwe gezichten. Ik vind het mooi dat we mannen en vrouwen, jong en oud en boeren en buitenlui bereid hebben gevonden zich in te zetten voor de lokale politiek. En wij vinden het belangrijk dat alle dorpen en buurtschappen zich vertegenwoordigd voelen in de gemeenteraad van Bronckhorst. Met een keuze voor de toppers op onze kieslijst lukt dat!”

Lees meer
<< 1 2 3