De 10 beste plannen voor Bronckhorst

 15 februari 2022

Een ondernemershuis voor startende ondernemers en nieuwe routenetwerken voor mountainbikers. Dat zijn twee van de tien beste plannen voor Bronckhorst in het verkiezingsprogramma van de VVD. Lijsttrekker Willem Buunk: “Wij willen een gemeentebestuur dat werkt aan de uitvoering van projecten. Wij hebben ons verkiezingsprogramma daarom uitgewerkt in tien speerpunten. Concrete plannen die we de komende vier jaar kunnen uitvoeren”. Over de tien beste plannen gaat de VVD met kiezers deur aan deur in gesprek vanaf 19 februari.

Startende ondernemers hebben begeleiding nodig en een ontmoetingsplek waar ze met andere innovatieve ondernemers kunnen sparren over hun ideeën. Nu moeten ondernemers daarvoor nog naar Doetinchem of Ulft. Met een laagdrempelige locatie wil de VVD ook in Bronckhorst het ondernemerschap bevorderen.

Een andere van de tien beste plannen is de aanleg van nieuwe routenetwerken voor mountainbikers. Dat draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van het buitensporten. In plaats van de welstandscommissie komt er een inspiratieteam. Volgens de VVD helpt dat beter om de met vele woningbouwprojecten en uitbreiding van de bedrijventerreinen te zorgen voor een mooier landschap.

Klik hiernaast voor alle 10 speerpunten of download hieronder

Download VVD Bronckhorst_Speerpunten def.pdf
Lees meer