VVD Trots op Bronckhorst Kleurplaat

7 maart 2022

De 44 dorpen en buurtschappen in Bronckhorst zijn het mooiste stukje van de Achterhoek om te wonen en te werken. De lokale VVD-kandidaten krijgen dit telkens weer te horen als ze in hun buurt bij kiezers langs de deur gaan. Het zijn levendige gemeenschappen met een eigen cultuur en tradities. De VVD vindt dat we daar trots op mogen zijn en illustreert dat met een kleurplaat die wordt verspreid met het Contact Bronckhorst.

Volg de "Lees meer" link om de kleurplaat te downloaden

Jong en oud kunnen hun eigen inkleuring geven aan het kenmerkende plattelandsleven, zoals het carbid schieten en motorcross. De meiboom voor nieuwe woningbouw maakt het plaatje pas echt compleet. Die zullen we de komende jaren heel vaak zien staan, want er kunnen minstens 2.500 woningen extra gebouwd worden. Kinderen mogen de ingekleurde tekening inleveren uiterlijk op verkiezingsdag 16 maart.

Kleurwedstrijd: maak Bronckhorst mooier!

Superleuk dat je meedoet aan onze kleurwedstrijd! We zijn heel benieuwd hoe mooi jij de kleurplaat heb gemaakt.

Stuur je kleurplaat in uiterlijk op verkiezingsdag 16 maart.

Download Kleurplaat

Je kunt je kleurplaat naar ons toe sturen op drie manieren, kies maar wat jij het makkelijkst vindt:

VVD Bronckhorst
Hof van Kettelerij 20
7251 DS Vorden

Zet er wel even je naam, leeftijd en telefoonnummer bij, dan kunnen we je laten weten of jij één van de gelukkige winnaars bent!