Lokale Commissie

Marchien Oosterhuis onderscheiden

  3 mei 2021

Ons VVD lid Marchien Oosterhuis-Strating is door de Majesteit onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar haar vele verdiensten en  activiteiten.  Vanaf deze plaats onze bewondering en hartelijke gelukwensen!

Lees meer
Lokale Commissie

Bericht van het Netwerk

 20 december 2020

Onlangs heeft Bart van der Meij via een emailbericht aan de leden aangegeven zijn functie als voorzitter van Netwerk De Graafschap neer te leggen. Zijn taken zijn voorlopig overgenomen door Bas van der Veen. Als U doorklikt vindt U de brief die Bas namens het Netwerkbestuur afgelopen week per email heeft verzonden.

Lees meer
Lokale Commissie

Erik Haverkort uit Eefde/Lochem kandidaat voor 2e Kamer Verkiezing

 20 december 2020

Erik Haverkort, de VVD fractievoorzitter in Lochem, is als 40ste geplaatst op de voorlopige kieslijst voor de Tweede Kamer! Een kandidaat niet alleen uit de Achterhoek, maar zelfs uit ons eigen netwerk De Graafschap. Erik heeft zich niet alleen zeer actief getoond voor de VVD in Lochem, maar heeft ook voor de VVD in de Achterhoek als geheel een waardevolle en stimulerende inbreng. De besturen van de Lokale Netwerken Achterhoek, Oost Achterhoek en De Graafschap zijn zeer verheugd met de kandidatuur van Erik. Dit is de kans om de Achterhoekse stem in Den Haag te laten horen, maar dat gaat niet vanzelf. Uw steun is onontbeerlijk. Als eerste stap helpt het om Erik zo hoog mogelijk op de kandidatenlijst te krijgen, dus maak 1 minuut vrij om de ledenraadpleging in te vullen! Houd Erik in de gaten: de campagne gaat binnenkort van start.

Lees meer
Lokale Commissie

Nieuwsbrieven VVD Bronckhorst

  4 oktober 2019

De tweede nieuwsbrief van 2019 voor de VVD leden in Bronckhorst is uit!

Lees meer
Lokale Commissie

VVD Verkiezingskandidaten uit Bronckhorst

 28 februari 2019

Voor de komende verkiezingen in maart staan 4 kandidaten uit Bronckhorst op de VVD lijsten, 2 voor de Provinciale Staten en 2 voor het Waterschap Rijn & IJssel.

Lees meer
Lokale Commissie

Nieuwjaarsbijeenkomst VVD Bronckhorst

  1 februari 2019

Op 18 januari werd een bijeenkomst gehouden in Hotel Bakker te Vorden voor de VVDers in Bronckhorst. De fractievoorzitter en de wethouder blikten terug en vooruit op de vorming van en de plannen van de coalitie. VVD speerpunten voor deze raadsperiode werden gepresenteerd. Diverse leden gaven gehoor aan de oproep om mee te willen denken aan oplossingen voor efficienter afvalbeleid en de energietransitie in Bronckhorst.

Lees meer