Fractie

Beeldvormende avond wonen in Bronckhorst 10-11-2022

 16 december 2022

Een avond, mede georganiseerd op initiatief van de VVD, bestemd voor de raad samen met de afdeling Wonen en RO van de gemeente Bronckhorst. Het gaat er voor de VVD om dat wij als gemeente het uitgangspunt hebben om zoveel mogelijk te voldoen aan woonwensen van onze inwoners. Wij willen snappen waarom dat soms niet lukt en of dat misschien ermee te maken heeft dat onze verruimde woonvisie toch niet voldoende voldoet. Daarnaast waren wij ook benieuwd te horen waar het juist goed gaat!! Die voorbeelden zijn er zeker ook.

Lees meer
Fractie

VVD Bronckhorst op werkbezoek bij De Wiersse

 16 december 2022

De VVD raadsleden, Hans Puijk, Danielle Rouwen, Gerbert Tiecken en Thea Lusink, en VVD commissielid Stefan Beijer zijn op 25 november op werkbezoek geweest bij Kasteel en Landgoed De Wiersse in Vorden. Kasteelbewoners en landgoedbeheerders Aart Jonkers en Marie Catacre hebben de VVD fractie uitgebreid geïnformeerd over het beheren van hun indrukwekkende landgoed.  

Lees meer
Fractie

10 november: avond over woningbouw in Bronckhorst

  8 november 2022

Op 10 november is de beeldvormende avond over woningbouw in Bronckhorst. Een informatieve avond voor raads-/en commissieleden, mede georganiseerd op initiatief van de VVD.

Lees meer
Fractie

Bronckhorst start campagne rond invoeren 'Ja-sticker'

 27 oktober 2022

Inwoners van Bronckhorst krijgen vanaf het nieuwe jaar alleen nog reclamefolders als ze zelf een 'Ja-sticker' op hun brievenbus plakken. In december start een publiekscampagne, waarbij er ook stickers worden bezorgd bij mensen thuis.

Lees meer
Fractie

VVD Bronckhorst in gesprek met de samenleving en Provincie over de Gelderse stikstof aanpak.

 21 oktober 2022

Afgelopen dinsdag (18-10-2022) was er in het Kulturhus Vorden de door de VVD Bronckhorst georganiseerde bijeenkomst over de aanpak stikstof.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 >>