Fractie

Aanstaande wijziging VVD fractie

  4 juli 2019

Onlangs heeft fractievoorzitter Ton van Linder (rechts op de foto) aangegeven te zullen stoppen met zijn werkzaamheden voor de Gemeenteraad van Bronckhorst. Onze fractie is sinds de laatste verkiezingen al bezig geweest met zijn opvolging. Daarom informeren wij U graag en met trots dat Perry van Lochem onze nieuwe fractievoorzitter wordt.

Lees meer
Fractie

18 Juli gemeenteraadsvergadering

  4 juli 2019

18 juli a.s. is de laatste vergadering voor het vakantiereces van de Gemeenteraad. Belangrijke zaken komen daar aan de orde, zoals: - het beleidskader Sociaal Domein; - lokale woonagenda. Speerpunten voor de VVD, waarbij wij de burgers en ondernemers van Bronckhorst centraal stellen.

Lees meer
Fractie

Ton van Linder stopt als Raadslid

 17 juni 2019

Fractievoorzitter Ton van Linder heeft aangegeven per 1 september a.s. te zullen stoppen met zijn werkzaamheden voor onze Gemeenteraad. Hij neemt afscheid om zijn energie nog een tijd aan zijn sport te wijden.

Lees meer
Fractie

Voor Vitale Doorzetters

 19 mei 2019

De VVD-fractie vindt de notitie “ Vitale kernen in Bronckhorst” een goede aanzet voor het vervolg traject.

Lees meer
Fractie

Achterhoek Raad

 17 april 2019

Sinds een klein jaar is in de Achterhoek een nieuwe samenwerking ontstaan, De Achterhoek Raad, waaraan alle politieke partijen van de deelnemende gemeenten zitting hebben, met een evenredige stemkracht. Een vernieuwde samenwerking was hard nodig, gezien de ontwikkelingen die op ons af komen en die we regionaal met elkaar moeten oppakken.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 >>