Fractie

Sport hoog op de agenda

  4 juli 2021

Sport scoort hoge ogen bij de VVD. De gemeente Bronckhorst heeft voor het eerst een samenhangende aanpak voor de sport ontwikkeld: de Sportagenda. Deze Sportagenda stelt heldere prioriteiten voor de investering van 9 miljoen euro in een toekomstbestendig sportlandschap in Bronckhorst. De VVD ziet kansen met deze Sportagenda.

Lees meer
Fractie

Liberale Zomerborrel

  4 juli 2021

De traditionele liberale zomerborrel staat deze keer in het teken van de actuele politiek. Na een (Corona)jaar zonder politieke bijeenkomsten, nodigt de VVD Bronckhorst belangstellenden uit voor een goed gesprek over de actualiteit van de lokale politiek. Donderdag 15 juli a.s., vanaf 19.30 uur in de tuin van Grand Café de Egelantier, Spalstraat 44 Hengelo Gld.

Lees meer
Fractie

Geen Mega windmolens

 21 juni 2021

Mega windmolens zijn niet inpasbaar in Bronckhorst. Het voorstel voor beleidskaders windenergie maakt dat duidelijk en de VVD is daar tevreden over.

Lees meer
Fractie

Financieel gezond naar 2022

 21 juni 2021

De VVD is tevreden over de inspanningen die het gemeentebestuur heeft geleverd om Bronckhorst financieel gezond uit de crisis te krijgen.

Lees meer
Fractie

Politiek raakt iedereen

 25 mei 2021

Politiek raakt iedereen, dat maakt het zo interessant. Deze maand wordt staan twee belangrijke onderwerpen op de agenda van in de gemeenteraad : de nieuwe woonvisie en de uitslag van de PON enquête over windmolens, met als vervolgstap onder welke voorwaarden de gemeente Bronckhorst wel/ niet mee wil werken bij mogelijke plaatsing van windmolens. Onderwerpen, die veel losmaken bij de inwoners van Bronckhorst. Wilt U Uw mening hierover delen, of over andere onderwerpen, dan horen we dat graag!

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>