Fractie

De Overkant, Onze Achterhoek

  8 september 2020

Suzan & Freek brengen in hun nieuwe single (opgenomen samen met Snelle) een regelrechte ode aan de Achterhoek. Wat een heerlijk nummer en wat bezingen ze op prachtige manier hun liefde voor hun geboortestreek! Toch bevat de tekst ook enkele misverstanden.

Lees meer
Fractie

Investeren in de Toekomst, Juist nu!

 28 juni 2020

Dat is het thema van de perspectiefnota 2021-2024, waarin beschreven staat welke investeringen het college wil gaan doen de komende 4 jaar. En dat zijn er wel een paar. De komende 2 raadsvergaderingen gaat de gemeenteraad een aantal belangrijke besluiten nemen die veel geld gaan kosten

Lees meer
Fractie

Praat mee met de VVD

 20 mei 2020

Een directe ontmoeting met de gemeenteraadsfractie is in deze crisistijd niet mogelijk, maar we kunnen en willen graag met U in gesprek om Uw mening of zorg te horen.

Lees meer
Fractie

Samen Corona De Baas

 13 mei 2020

Gelukkig lijkt er wat lucht te komen in de corona crisis, waarin we terecht zijn gekomen. Premier Mark Rutte ontvouwde afgelopen week het spoorboekje met de route om uit de intelligente lockdown te komen; onder strikte voorwaarden en aansluitend aan een anderhalve meter samenleving, het Nieuwe Normaal. De VVD heeft waardering voor de wijze waarop ook onze gemeente zich inzet om deze crisis het hoofd te bieden.

Lees meer
Fractie

Wijzigingen in de VVD Gemeenteraadsfractie

 18 februari 2020

Door veranderingen op haar werk en extra zorg voor haar moeder heeft Annemarie van der Houwen besloten een stapje terug te doen. In de gemeenteraadsvergadering van 20 februari staat zij haar Raadszetel af aan Hans Puijk en zal zij diens positie als Commissielid voor de VVD overnemen.

Lees meer
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>