Fractie

VVD Bronckhorst staat achter haar boeren

 29 september 2022

Werkbezoek Provinciale VVD aan boerderij De Halve Welle van de familie Huetink in Bronkhorst

Lees meer
Fractie

Acht actiepunten van de VVD voor een coalitieakkoord

  9 juni 2022

Als de VVD mee had gedaan met de coalitie-onderhandelingen, dan zouden wij kiezen voor een akkoord op hoofdlijnen dat duidelijkheid geeft over de resultaten die moeten worden behaald. De informateur gaf het al aan: spreek niet alleen af wat je als coalitie wil realiseren, maar ook hoe. De VVD zou de volgende resultaten en uitvoeringsafspraken in een coalitieakkoord hebben ingebracht:

Lees meer
Fractie

Ondernemers en verenigingen moeten ook in 2023 informatie kunnen verspreiden onder inwoners

  1 juni 2022

De gemeente moet ondernemers en verenigingen beter informeren over het nieuwe beleid voor reclamedrukwerk, zodat zij zich daarop kunnen voorbereiden. Dat heeft de VVD geëist in de raadsvergadering van 25 mei. Vanaf 1 januari 2023 wil de gemeente de “Ja-sticker” invoeren voor de brievenbus van inwoners die graag ongeadresseerd reclamedrukwerk ontvangen. De maatregel moet voorkomen dat mensen ongewenst drukwerk ontvangen dat direct in de oud papierbak verdwijnt. De VVD maakt zich zorgen dat de ondernemers en verenigingen die gedrukte informatie verspreiden onvoldoende op de hoogte zijn van het gewijzigde beleid.

Lees meer
Fractie

Nieuwe VVD Raadscommissieleden

 10 mei 2022

In de raadsvergadering van 28 april zijn Hans Puijk en Stefan Beijer benoemd als raadscommissielid voor de VVD. Zij zullen de komende periode samen met de VVD raadsleden als vertegenwoordigers van de VVD optreden in de maandelijkse commissievergaderingen.

Lees meer
Fractie

VVD koestert Zwembad De Brink

 26 april 2022

De VVD heeft in de commissievergadering op 14 april jl de problematiek van Zwembad de Brink in Zelhem geagendeerd. De VVD is van mening dat de Brink een belangwekkende voorziening vormt voor de inwoners van onze gemeente. De Brink ondervindt zware financiële consequenties van de exorbitante energietarieven en doet o.a. een beroep op ondersteuning van de gemeente om het voortbestaan te kunnen waarborgen.

Lees meer
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>