Fractie

Ondernemers en verenigingen moeten ook in 2023 informatie kunnen verspreiden onder inwoners

  1 juni 2022

De gemeente moet ondernemers en verenigingen beter informeren over het nieuwe beleid voor reclamedrukwerk, zodat zij zich daarop kunnen voorbereiden. Dat heeft de VVD geëist in de raadsvergadering van 25 mei. Vanaf 1 januari 2023 wil de gemeente de “Ja-sticker” invoeren voor de brievenbus van inwoners die graag ongeadresseerd reclamedrukwerk ontvangen. De maatregel moet voorkomen dat mensen ongewenst drukwerk ontvangen dat direct in de oud papierbak verdwijnt. De VVD maakt zich zorgen dat de ondernemers en verenigingen die gedrukte informatie verspreiden onvoldoende op de hoogte zijn van het gewijzigde beleid.

Lees meer
Fractie

Nieuwe VVD Raadscommissieleden

 10 mei 2022

In de raadsvergadering van 28 april zijn Hans Puijk en Stefan Beijer benoemd als raadscommissielid voor de VVD. Zij zullen de komende periode samen met de VVD raadsleden als vertegenwoordigers van de VVD optreden in de maandelijkse commissievergaderingen.

Lees meer
Fractie

VVD koestert Zwembad De Brink

 26 april 2022

De VVD heeft in de commissievergadering op 14 april jl de problematiek van Zwembad de Brink in Zelhem geagendeerd. De VVD is van mening dat de Brink een belangwekkende voorziening vormt voor de inwoners van onze gemeente. De Brink ondervindt zware financiële consequenties van de exorbitante energietarieven en doet o.a. een beroep op ondersteuning van de gemeente om het voortbestaan te kunnen waarborgen.

Lees meer
Fractie

VVD teleurgesteld over keuze

 25 april 2022

De VVD wordt niet uitgenodigd voor de formatie van een nieuwe coalitie in Bronckhorst. De fractie van GBB heeft laten weten verder te willen onderhandelen met het CDA en de PvdA. De VVD is teleurgesteld over deze keuze. 

Lees meer
Fractie

VVD Politiek Café 29 april

  5 april 2022

Nu het weer kan nodigen we je graag uit voor ons Politiek Café: Vrijdag 29-04-2022, vanaf 16:00h tot 18:00h  in het Wapen van Bronkhorst, Gijsbertplein 1344 1, 7226LJ Bronkhorst

Lees meer
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>