Fractie

Gerbert Tiecken nieuw commissielid voor de VVD

 25 mei 2021

Per 22 april 2021 is Gerbert Tiecken benoemt tot commissielid namens de VVD. Gerbert is geboren en getogen in de gemeente Brockhorst. Heeft ruime ervaring in de Uitgeef-/Media business en is zelfstandig ondernemer op het terrein van interim-/advies management. Meer weten? Klik hier

Lees meer
Fractie

Voorrangsborden op de Hummeloseweg

  2 mei 2021

Mede dankzij aandringen van de VVD zijn bij de beruchte versmalling op de Hummeloseweg in Laag-Keppel voorrangsborden geplaatst.

Lees meer
Fractie

VVD wil verdere verruiming bouw- en woonmogelijkheden

 12 april 2021

De druk op de woningmarkt is ongekend hoog, in Nederland en ook in Bronckhorst. Dus hoog tijd om onze woonvisie te actualiseren om sneller te voorzien in de woonbehoefte en de doorstroming aan te jagen. Wat de VVD betreft zal dat gaan betekenen dat initiatieven voor woningbouw van onze inwoners en overige partijen zoveel mogelijk gefaciliteerd gaan worden, op een realistische en ruimhartige wijze.

Lees meer
Fractie

Kies voor lokaal!

 16 maart 2021

Erik Haverkort uit Lochem is onze VVD kandidaat (lijst 1, #40) uit de Achterhoek die aanstaande woensdag gekozen kan worden als Tweede Kamerlid. VVD Bronckhorst krijgt met Erik een extra stem in Den Haag om voor de Achterhoek en Bronckhorst belangrijke zaken te bepleiten.

Lees meer
Fractie

Themabijeenkomst landbouw

 14 maart 2021

10 maart jl. organiseerde een aantal raadsleden aan avond over de landbouw. Met diverse externe sprekers werden de raads-/commissieleden van de gemeente Bronckhorst op een levendige en deskundige wijze geinfomeerd over deze sector. Het ging over de opgaven waar wij voor staan in relatie tot de ontwikkelingen die in gang zijn. De VVD vindt dat medewerking aan en stimulering van deze prachtige ontwikkelingen zeker op zijn plaats zijn, maar bij de besluitvoering erover spelen meer aspecten een rol.

Lees meer
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>