Fractie

Schot in de Roos

 20 maart 2019

Anders omgaan met energie is nodig. Ander gebruik, maar zeker ook andere opwekking van energie. De jarenlange afhankelijkheid van de fossiele bronnen moeten we gaan verlaten. Daar zijn de meeste mensen in Bronckhorst het over eens. Daarom moeten we investeren in duurzame energie om ook in de toekomst voldoende energie te hebben.

Lees meer
Fractie

Installatie nieuw Raadscommissielid voor de VVD

 18 februari 2019

In de Raadsvergadering van 24 januari werd Erik Nijhoff als nieuw commissie lid namens de VVD geinstalleerd.

Lees meer
Fractie

Programmaplan

 14 december 2018

Tijdens de beraadslagingen van de gemeenteraad over het Programmaplan van de Gemeente Bronckhorst 2019-2022 ondersteunde fractie voorzitter van de VVD Ton van Linder met een zeer onderhoudend betoog de plannen van het College. Hieronder treft de U tekst uitgesproken tijdens de algemene beschouwing.

Lees meer
Fractie

FIJNE FEESTDAGEN

 10 december 2018

DE VVD BRONCKHORST WENST U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2019

Lees meer
Fractie

Doet U mee?

 26 november 2018

In de volgende Raadsvergadering op 13 December staat het Programmaplan Gemeente Bronckhorst 2019-2022 van de nieuwe coalitie van GBB, GroenLinks en VVD op de agenda. De VVD hoopt dat alle burgers kritisch naar het programma kijken en beoordelen of er een eerste stap gemaakt wordt om de beloofde "inspirerende opgaven" uit het coalitieprogramma te realiseren: * Open en uitnodigende overheid * Kwaliteit van leefomgeving * Duurzaamheid vanuit realisme * Verstandig inspelen op demografische ontwikkelingen

Lees meer
<< 1 2 3 4 5 6 7 >>