Fractie

VVD teleurgesteld over keuze

 25 april 2022

De VVD wordt niet uitgenodigd voor de formatie van een nieuwe coalitie in Bronckhorst. De fractie van GBB heeft laten weten verder te willen onderhandelen met het CDA en de PvdA. De VVD is teleurgesteld over deze keuze. 

Lees meer
Fractie

VVD Politiek Café 29 april

  5 april 2022

Nu het weer kan nodigen we je graag uit voor ons Politiek Café: Vrijdag 29-04-2022, vanaf 16:00h tot 18:00h  in het Wapen van Bronkhorst, Gijsbertplein 1344 1, 7226LJ Bronkhorst

Lees meer
Fractie

Unieke muntschat in Bronkhorst herinnert aan tijden van belegering

 13 maart 2022

Van dag tot dag volgen we met ontzetting de gevolgen van de Russische invasie voor de inwoners van belegerde steden in de Oekraïne. Het is voor ons onvoorstelbaar, omdat we al tachtig jaar in vrede leven. Die vrijheid kenden de inwoners van Bronkhorst vierhonderd jaar geleden niet. Zij leefden midden in een tachtigjarige oorlog. En precies vierhonderd jaar geleden vreesden de inwoners van het stadje voor een invasie door Spaanse troepen vanuit de vesting Groenlo. De bewoners van het stadsboerderijtje aan Bovenstraat 10 verstopten hun spaargeld in de muur naast de schouw. Een unieke 17e-eeuwse muntschat die nu gevonden is en die tentoongesteld zal worden in het museum in Zutphen.

Lees meer
Fractie

Willem Buunk (VVD): “Ik vind het belangrijk om startende ondernemers en ZZP-ers optimaal te ondersteunen.

 13 maart 2022

HIER Achterhoek is een prachtige plek in Zelhem waar zzp-ers en startende ondernemers werkruimte kunnen gebruiken. Onder de noemer “Frisse kijk op ondernemen” organiseert HIER ook bijeenkomsten voor kleine zelfstandigen om op een gemoedelijke manier met elkaar te sparren. Op 9 maart deden twaalf ondernemers mee aan een brainstormsessie met economie wethouder en VVD-lijsttrekker Willem Buunk. Het leverde bruikbare ideeën op: benut plekken voor ontmoeting zoals HIER en andere locaties, organiseer onderling contact tussen ondernemers en biedt praktische tips voor een zakelijk gezonde start.

Lees meer
Fractie

VVDers helpen bij het opknappen van een tuin

 21 februari 2022

Afgelopen zaterdag hebben 3 vrijwilligers uit de VVD via de stichting Present geholpen om de tuin van een inwoner van Bronckhorst weer op orde te maken.

Lees meer
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>