Commissieleden

De VVD in de gemeente Bronckhorst kent de volgende commissieleden.

C.L. (Chantal) Liesveld-Barneveld

• Commissielid, verantwoordelijk voor: Publiekszaken, Werk en Inkomen, Participatiewet, Vrijwilligers, Volksgezondheid, Sport en Cultuur, Recreatie en Toerisme, Bestuurlijke vernieuwing, Burgerparticipatie, WMO, Jeugdzorg en -beleid.
Perry van Lochem

• Commissielid met in zijn portefeuille: Facilitaire zaken, Openbare veiligheid, Volkshuisvesting en RO, Verkeer en Vervoer, Wegen en Groen, Breedband
Annemarie van der Houwen

• Commissielid met in haar portefeuille: FinanciĆ«n en Belastingen, Milieu & Afval, Duurzaamheid, Regionale Samenwerking, Sport en Cultuur, Recreatie en Toerisme, Coƶrdinatie en Plattelandsontwikkeling, Bedrijfsvoering, Algemene juridische en bestuurszaken
Geert-Jan Oosterhuis

• Commissielid, verantwoordelijk voor: Millieu en afval, Duurzaamheid, Verkeer en vervoer, Wegen en groen, Sport en cultuur, Bestuurlijke vernieuwing, Burgerparticipatie, Kleine kernen beleid.
  • Tel. 0575-463 847