VVD fractieleden in Bronckhorst

Hieronder vindt u de VVD fractieleden in de gemeente Bronckhorst met de hun toevertrouwde portefeuilles.

J. (Joke) Meulenveld

• Raadslid, verantwoordelijk voor: Werk en Inkomen, WMO, Participatiewet, Vrijwilligers, Volksgezondheid, Jeugdzorg en Jeugdbeleid, Sport en Cultuur, Onderwijsbeleid en -huisvesting, Recreatie en Toerisme, Economische Zaken, Centrumplannen, Innovatie
  • Tel. 0575-451588
A.J.H. (Ton) van Linder

• Fractievoorzitter, verantwoordelijk voor: Werk en Inkomen, Participatiewet, Vrijwilligers, Volksgezondheid, Sport en Cultuur, Onderwijsbeleid en -Huisvesting, Recreat8ie en Toerisme, Bestuurllijke vernieuwing, Burgerparticipatie.
  • Tel. 0575-441160
T. (Thea) Lusink

• Raadslid, verantwoordelijk voor: Communicatie/Voorlichting/Promotie, Publiekszaken, Volkshuisvesting en R.O., Breedband, Volksgezondheid, Sport en Cultuur, Onderwijs Beleid en –Huisvesting, Economische Zaken Centrumplannen, Innovatie, Coördinatie Plattelandsontw.
  • Tel. 0575 - 463338
M.A.S.M. (Marcel) Leferink

• Raadslid, verantwoordelijk voor: Openbare Veiligheid, Coördinatie/Handhaving, Communicatie/Voorlichting/Promotie, Publiekszaken, Volkshuisvesting en R.O., Financiën en Belastingen, Regionale Samenwerking, Wegen en Groen, Sport en Cultuur, Economische Zaken, Centrumplannen en Innovatie.
  • Tel. 0575-550555